|
|
Lån  


 
Annonce:



Vintemperatur

Det er vigtigt at servere vinen ved den rette temperatur. Er vinen for kold, frigives alle aromaer ikke, og er den for varm, overdøver alkoholen alt for mange af de fine nuancer. Nedenfor anføres de mest generelle retningslinier for temperering af vin.

Rød Bordeaux og moden portvin 16-18 grader

Rød Bourgogne 15-17 grader

Middelkraftig rødvin 14-16 grader

Kraftig, tør hvidvin 12-16 grader

Rosévin og ung portvin 10-14grader

Middelkraftig, tør hvidvin og let rødvin 10-12 grader

Sauternes og let, tør hvidvin 8-10 grader

Champagne og Mousserende 7-8 grader

Moscato d-Asti og Muscat Beaumes-de-Venise 6 grader












Information på sider:

Netbutikker - Rejser & Ferie - Servering af hvidvin - Vindrue - Gode råd om hvidvin - Dom Perignon - Vintemperatur - Mousserende vin - Hvidvine - Champagne info - Sekt - Vinskabe -



 Du er her: Hvidvin - Hvidvin -