|
|
Lån  


 
Annonce:



Lagring af hvidvin

Næsten alle vine vinder ved at blive lagret et stykke tid, også hvidvin.

Desto yngre vin er, desto mere frugt og garvesyre besidder den. Grunden til, at man lagrer vin er dels at få en blødere og fyldigere smagsoplevelse og dels at lade vinen opnå et bredere spektrum af smagsnuancer. For at opnå det optimale resultat af lagringen, skal følgende kriterier opfyldes:

1) Vinen skal ligge i mørke

2) Luftfugtigheden skal være 70-75%

3) Temperaturen skal være så konstant som mulig 10-15 grader

4) Vinen må ikke udsættes for rystelser, træk eller stærke lugte.












Information på sider:

Champagne info - Netbutikker - Servering af hvidvin - Dom Perignon - Hvidvine - Vinskabe - Rejser & Ferie - Vintemperatur - Gode råd om hvidvin - Mousserende vin - Vindrue - Sekt -



 Du er her: Hvidvin - Hvidvin -